Peter Sage Peter Sage
EnglishENEnglish

Two Days
Elite Mentorship

с Питър Сейдж

С ПРЕВОД НА БЪЛГАРСКИ

3-4 септември 2021 2 Дни | 20-часово събитие София | Ивент Спейс

ЗА КАКВО Е ТОВА СЪБИТИЕ?

Човешко поведение, личностно развитие, емоционална зрялост и осъзнатост

За първи път в световен мащаб Питър Сейдж прави съкратена 20-часова версия на шест-месечната си програма “Елит Менторшип Форум”, която се смята за една от най-добрите програми в света.

ДЕН 1

Основи & преоткриване

През първия ден Питър ще постави основите и ще ви помогне да преоткриете как всъщност работи света. Това определя и начина по-който създаваме богатство и просперираме в живота. Ще говорим защо емоционалната зрялост и осъзнатост са ключ към това да живеем живот по нашите собствени правила. Денят ще завърши с работилница на тема: “Изграждане на нова идентичност”.

 • Как всъщност работи реалността
 • Как да учим като гении
 • Богатство и просперитет
 • Емоционална зрялост
 • Бонус: Работилница “Изграждане на нова идентичност”

10 Часа

Ден 2

Цел & посока

На втория ден ще Питър ще говори за теми като автентичност и за това как връзката със самите нас определя значението на всичко което изживяваме. Ще разгледаме изцяло нова концепция за постигане на цели от по-високи нива на съзнание. Събитието ще завърши с работилница “Визията на моя живот”.

 • Какви връзки има в живота на човек и как да ги владеем
 • Какво е автентичност и защо е важна
 • Как да постигаме цели ни от по-високи нива на съзнание
 • Сесия въпроси и отговори
 • Бонус: Работилница “Визията на моя живот”

10 Часа

КОЙ Е ПИТЪР СЕЙДЖ?

Питър Сейдж е световно известен международен сериен предприемач, най-продаван автор и лектор говорил на 5 континента в 62 държави. С неговият богат житейски опит, уникален поглед и отношение към живота, Питър е вдъхновил десетки хиляди хора по целия свят да преоткрият себе си чрез трайни промени в съзнанието. Питър се надява, неговите прозрения и учения да предложат нещо ценно за тези, които го търсят!

"Един от най-добрите съвети, които мога да дам на един предприемач, е да изгради мускула, за справяне с несигурността."

Питър Сейдж

"Един от най-добрите съвети, които мога да дам на един предприемач, е да изгради мускула, за справяне с несигурността."

Питър Сейдж

РАБОТИЛ ЗА КЛИЕНТИ КАТО:

UN Google DBank NASA

ГОВОРИТЕЛ ОТ СВЕТОВНА КЛАСА

Делил една сцена с:

Бил Клинтън

Бил Клинтън

Сър Ричард Брансън

Сър Ричард Брансън

Кофи Анан

Кофи Анан

2 Дни | 20 часово събитие | С превод на български

ПРЕДСТАВЕН В:

ПРЕДСТАВЕН В:

100% Гаранция за връщане на пари

Ако посетите събитието и смятате, че не сте научили нищо ново или не намирате изживяването за полезно, ние ви даваме 100% гаранция за връщане на платената сума!

LIVESTREAM
БИЛЕТ

 • Гледате онлайн
 • Работна Тетрадка в PDF формат
 • Членство във Фейсбук общност
SOLD OUT
€99 КУПИ БИЛЕТ

GOLD
БИЛЕТ

 • Присъствено място
 • Работна тетрадка 50 стр.
 • Членство във Фейсбук общност
SOLD OUT
€349 €249 КУПИ БИЛЕТ

PLATINUM
БИЛЕТ

 • VIP места в предната част на залата
 • Книгите на Питър подписани лично от него
 • Работна тетрадка 50 стр.
 • Членство във Фейсбук общност
SOLD OUT
€599 КУПИ БИЛЕТ
*Цената за билети ранно записване са валидни само за първите 50 места *Събитието ще бъде на английски език със симултанен превод на български език. В случай, че желаете превод молим да заявите преводаческа слушалка във формата за поръчка.

ЗАЛА

НАШИТЕ СПОНСОРИ:

Въпроси и отговори

Подходящо ли е това събитие за мен?

Ако вие сте човек на постиженията и успеха, но се чувствате изтощен и не намирате достатъчно удовлетворение от успехите си - това събитие е точно за вас. Това не е мотивационен семинар. Мотивацията има краткосрочен ефект. Това събитие ще ви помогне да намерите по-голяма удовлетвореност, чрез повдигане на съзнанието с практични и доказани техники, усъвършенствани от Питър през последните 30 години.

20 часа за 2 дни?

Да - 20 часа! Това не е стандартния семинар, на който сте били. Това е преживяване, което започва в 8 сутринта и завършва в 22 часа. Когато планирате календара си, изчистете всички ангажименти и по-добре изключете телефона си по време на събитието. Само ако имате пълена ангажираност, ще извлечете максимума и ще преживеете трансформацията, която ще ви позволи да живете живот по собствени правила.

Това семинар ли е или работилница?

По време на тази 20-часова програма вие ще участвате активно и ще работите на всеки етап със специален партньор. Ще получите работна тетрадка с над 50 страници, която да използвате, за да вземете най-доброто от двудневната програма и да изведете живота си на следващото ниво.

Има ли гаранция за връщане на парите?

Ако посетите събитието и смятате, че не сте научили нищо ново или не намирате изживяването за полезно, ние ви даваме 100% гаранция за връщане на платената сума!

Какви храни и напитки са включени?

По време на събитието са включени леки закуски, кафе и чай. На разположение на участниците е и неограничена минерална вода. Предлагаме обяд за всички присъстващи в градината на мястото с предварителна уговорка и срещу допълнително заплащане € 25 за двата дни. Свържете се с нас за менюта.

Афтър Парти?

Планирайте мързеливата си неделя, защото нощта на 4 септември ще бъде дълга. Питър ще се присъедини към нас на частно афтър парти от 23:00 часа на мястото на събитието и вие наистина искате да сте там. В цената на билета не са включени напитки.

Какви мерки за COVID ще бъдат предприети по време на събитието?

По време на събитието ще бъдат спазени всички текущи мерки към датата на събитието. Ще бъдат инсталирани дезинфектанти, залата ще се използва при 50% от капацитета си. В допълнение към това на мястото е инсталирана иновационната технология "Liquid Guard", която убива дългосрочните 99,9% коронавирус във въздуха чрез 10 пъти циркулация на въздуха.

Всякакви други въпроси?

Контакти: happy-to-help@petersage.bg.

Вземете книгите на Питър с -20%

Ако все още не сте чели книгите на Питър на български език, може да се възползвате от 20% отстъпка предоставена от издателство Ракета с промо код:

QUANTUM20

https://www.raketabooks.com